Anouk Overdijk

Travel Agent uit Rosmalen
Garstlandweg 2
5243 RN Rosmalen
Tel : 06-54612255
anouk.overdijk@yourtravel.nl

  • Recensies
  • Recensies
  • Recensies
  • Recensies
  • Recensies
  • Recensies
  • Recensies

 

Diona Johannesen 26-08-22 

Wij hebben een topreis eilandhoppen in Griekenland gehad en alles was super geregeld door Anouk van YourTravel. Een aanrader dus en zeker voor herhaling vatbaar!


Bert Stams 29-05-22

Heerlijke vakantie in Sicilië gehad dankzij Anouk, die vanaf de boeking als de vraagbaak en begeleider van onze vakantie altijd beschikbaar was. Indien er iets niet leek te kloppen ging ze er meteen mee aan de slag en dat is toch een zeer geruststellend gevoel als je op reis bent. Dank voor de fantastische vakantie en indien we weer gaan nemen we beslist contact met Anouk op.
Zeer zeker aan te bevelen, TOP.


Paul Schalken 10-05-22 

We zijn met ons gezin, bestaande uit 19 personen, een week op vakantie naar Tenerife geweest. Prefect voorbereid en geregeld door Anouk Overdijk van Your Travel. Die hulp hadden we niet willen en kunnen missen! P. Schalken


Mischa de Geus 15-01-22 

Wij willen Anouk enorm bedanken voor haar hulp bij het organiseren van een onvergelijkelijk reis naar Lapland. Zowel tijdens de oriëntatie alsmede vlak voor en tijdens de reis was Anouk beschikbaar met handige tips. Echt een aanrader voor iedereen die al aan het nadenken is over een mooie bestemming.


Corrie en Gert Hagemans 15-11-21

Voor de eerste keer een volledige reis geboekt naar Curaçao; vlucht, verblijf en auto bij Anouk Overdijk.
In het verleden alles zelf geregeld maar dat zal ik nooit meer doen.
Anouk had alles tot in de puntjes voor ons geregeld en we hoefden ons totaal geen zorgen te maken.
Wat een genot dat je onbezorgd op vakantie kunt gaan.
Wij kunnen dan ook iedereen aanraden dit door Anouk te laten regelen.
Zeker in deze tijd van corona waarbij er nagenoeg dagelijks regeltjes veranderden hield Anouk alles in de gaten.
Een prestatie van formaat. Chapeau !!!!!!!!!
Wij hebben de weg gevonden en zullen onze toekomstige reizen zeker door Anouk laten regelen.
Hopelijk binnen afzienbare tijd een cruise.
Anouk, hartstikke bedankt voor ALLE GOEDE ZORGEN.


Bo Gomes 02-10-21

In 1 woord FANTASTISCH! Dit jaar hebben ik en mijn vriend voor het eerst onze vakantie geboekt bij Anouk en dit is zeker niet de laatste vakantie die wij bij Anouk zullen boeken. Wij hebben ontzettend genoten van onze vakantie, alles was tot in de puntjes geregeld, van activiteiten die we kunnen doen tot aan de accommodaties. De service was super, Anouk is erg vriendelijk, reageert snel en is echt een expert in dit vakgebied. Toen wij thuis kwamen kregen we zelfs een lief kaartje met de vraag hoe onze vakantie is geweest, deze persoonlijke touch is de kers op de taart.


Martijn Damme 01-10-21

Via Anouk onze vuurdoop naar Ibiza geboekt en kan niet anders zeggen dan dat alles van het begin tot het eind tot in de puntjes geregeld is geweest.
Wilt u volledig ontzorgd op reis dan boeken via Anouk !


Jasper van de Gein 10-09-21 

Anouk is erg klantvriendelijk en regelt alles tot in de puntjes.
Ze draagt daarbij leuke tips aan voor activiteiten in de omgeving.
Ik kan Anouk iedereen aanbevelen.


Angelique Ederveen 07-04-21 

Vorig jaar vakantie geboekt voor mijn ouders, 50 jaar getrouwd als cadeau. Reis ging helaas door Corona niet door. Er zou voorlopig geen zicht zijn op geld teruggave. Dankzij de inspanningen van Anouk hebben we ons geld heel snel teruggekregen! Echt super! Een aanrader om bij Anouk te boeken.


Dafne Claassen 07-12-20

Vorig jaar november een vakantie geboekt  naar Curacao voor mei 2020, dit kon niet doorgaan vanwege Corona, maar door Anouk haar hulp hebben wij de vakantie kunnen omboeken naar november. Super goed geholpen in deze tijd, vanwege Corona waren er veel dingen veranderd en vond het heel prettig dat ik jou als back up had en dat ik alles kon vragen. Ze heeft een ons goed geholpen en zoekt mee naar oplossingen. Alles was compleet duidelijk door haar duidelijke en goede uitleg. Mijn volgende vakantie wordt weer bij haar geboekt! 


Caroline de Vaan-Scheepens 28-10-20

Ondanks  dat onze reis naar Turkije niet door kon gaan ivm met Corona heeft Anouk ons geweldig geholpen.

Anouk bedankt voor de goede service.


Maaike van Gemert 28-10-20 

Onze reis in oktober  naar Turkije kon helaas niet doorgaan ivm Corona. Erg fijn dat Anouk onze aanbetaling terug heeft kunnen krijgen ipv een voucher! Daar heeft ze ons ontzettend mee geholpen. In 2021 hopen we weer lekker op vakantie te kunnen gaan.  


Wilma Quekel  10-10-20 

Helaas ging onze mooie vakantie naar Canada in juli 2020 niet door, maar Anouk had alles perfect geregeld!


 Marion van Beek 19-08-20 

Afgelopen jaar een reis geboekt naar Amerika via Anouk. Helaas door Covid-19 kon deze niet doorgaan. Anouk heeft ons super geholpen in de afhandeling. 

Onze complimenten hiervoor.  


 Daan Driessen 10-08-20  

Heerlijke vakantie gehad in Espana, alles perfect geregeld.

Gracias!


Els Marschalk-van Blaricum 15-01-20 

Dankjewel Anouk, een onvergetelijke reis naar Antarctica!

Kijk nu al uit naar de volgende India/Nepal


Mireille Maartens 09-09-19 

Anouk, wat hebben we een mooie reis/cruise gemaakt naar het Caribisch gebied. Dankzij jou was alles tot in de puntjes geregeld. En wat fijn dat je zo goed bereikbaar bent zelfs tijdens 

de reis. Op naar de volgende vakantie die we zeker weer bij jou gaan boeken. Top geregeld Anouk! 


Martin van der Werff 03-09-19 

Anouk is iemand waar ik jullie met een gerust hart naar toe stuur. Zij geeft goede informatie, regelt alles perfect en zorgt ervoor dat je onbezorgd op vakantie gaat.
Echt een aanrader. Ik weet zeker dat wij onze volgende vakanties ook bij haar boeken.
Hartelijk dank Anouk voor de super service!!!!


Simone Peltzer 15-08-19 

Wij hebben een super vakantie gehad in Side Turkije. Hotel Kamelya K Club. Anouk heeft alles goed verzord en geregeld; van de parking op Dusseldorf airport tot het terug halen van de knuffel van onze dochter (die we helaas vergeten waren in het hotel) Het hotel was top, een hele mooie suite voor 6 personen en ook in en om het hotel was van alles te doen. Een heel gaaf resort! Onze 4 kids hebben een super tijd gehad en wij uiteraard ook. Dankjewel lieve Anouk! X


Dominique Hollaardt 10-08-19 

Bedankt voor het uitzoeken en regelen Anouk, door jou hebben wij het met de kinderen perfect gehad. Was voor ons en ook voor de kinderen met verschillende leeftijden goed. 

Het Blue Lagoon Resort op Kos was erg goed en mooi en goed verzorgd, ook mooie zwembaden, goed voor volwassenen en ook voor kinderen. Super bedankt Anouk Toppie! 


 Mariëlle van Grunsven 06-06-19 

Anouk heeft onze reis naar Valencia TOP verzorgd! Van A tot Z heeft ze alles geregeld. Wij hebben een heerlijke tijd gehad dankzij Anouk! Super bedankt! 


 Belinda Schaap 17-03-19 

Super goede service en er wordt met je mee gedacht en wensen aangevuld, heel belangrijk, niet duurder dan dat je zelf via internet boekt en je jezelf door alles heen moet worstelen, super goed geregeld en de volgende vakantie wordt weer bij Anouk geboekt! Bedankt voor alles, de vakantie was top! 


 Michella Polo 15-12-18 

Nooit geen ander meer dan Anouk. Ze vindt altijd iets leuks voor ons. Wat best moeilijk is...iets zoeken voor 10 man...(en die lastig zijn....)


 Chantal Stevels 26-11-18 

Super goed georganiseerde vakantie naar Jamaica door Anouk geboekt! Aanrader!  

ZOEK & BOEK

Facebook

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten