ZOEK & BOEK

  • TOP 10 aanbiedingen
  • TOP 10 aanbiedingen
  • TOP 10 aanbiedingen
  • TOP 10 aanbiedingen
  • TOP 10 aanbiedingen

TOP 10 aanbiedingen

Heb jij altijd al een cruise langs de parels van de Middellandse Zee willen maken? Of vaar je liever door de koelere landschappen van Scandinavië? Dat kan nu met uitzonderlijke tarieven al vanaf € 499 p.p.! Deze top 10 aanbiedingen zijn beschikbaar tussen 2 april en 16 april 2024. Lees snel verder voor een overzicht van deze top 10 cruises.

HAL

Top 10 aanbiedingen

Profiteer nu van extra scherpe tarieven op onderstaande geselecteerde cruises. Wees er snel bij, want OP=OP.   

HAL    

11-nachten van Oostelijke naar Westelijke Middellandse Zee

Vertrek: Piraeus (Athene)
Datum: 1 juni 2024
Schip: Oosterdam
Prijs: vanaf € 1.199

HAL

11-nachten Adriatische kust

Vertrek: Piraeus (Athene)
Datum: 21 mei 2024
Schip: Oosterdam
Prijs: vanaf € 1.199 

HAL

11-nachten Westelijke Middellandse Zee

Vertrek: Barcelona
Datum: 12 juni 2024
Schip: Oosterdam
Prijs: vanaf € 1.199

HAL

Voorwaarden:

*Tarieven zijn gebaseerd op promo(s) QJ*. Alle weergegeven tarieven zijn op basis van cruise only. Tarieven (QJ*) zijn in Euro's. Vermelde tarieven zijn per persoon gebaseerd op een dubbele bezetting, volpension en zijn inclusief belastingen, havengelden en heffingen. Exclusief, drankjes, vluchten, transfers, optionele crew appreciation en privé uitgaven. Have it ALL is exclusief en kan voor € 65,- p.p.p.n. bijgeboekt worden. Aanbiedingen zijn alleen beschikbaar voor nieuwe boekingen, mogen niet gecombineerd worden met andere kortingen en aanbiedingen, zijn afhankelijk van capaciteit en kunnen gewijzigd of ingetrokken worden zonder voorafgaande aankondiging. Aanbiedingen dienen bij bevestiging volledig betaald te worden en zijn na bevestiging onderhevig vaan 100% annuleringskosten. Alle gasten dienen in het bezit te zijn van geldige reisdocumenten. Voor meer informatie en voor de volledige algemene voorwaarden vraag jouw reisadviseur. Top 10 aanbiedingen zijn geldig van 2 april t/m 16 april 2024.

HAL

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan cruises en werkt samen met rederijen wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met jouw reisadviseur op.

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten