ZOEK & BOEK

  • Silversea Cruises introduceert haar nieuwste schip
  • Silversea Cruises introduceert haar nieuwste schip
  • Silversea Cruises introduceert haar nieuwste schip
  • Silversea Cruises introduceert haar nieuwste schip

Silversea Cruises introduceert haar nieuwste schip

De gloednieuwe en ultra luxe Silver Nova is meer dan een nieuw schip van Silversea, het is een nieuwe manier van luxueus reizen. Ontdek een nieuwe manier om de wereld te zien en te ontdekken en lees verder voor meer informatie over Silver Nova! 

Silversea

De Silver Nova

Het nieuwste 728 passagiers tellende vlaggenschip van Silversea Cruises, Silver Nova, is gebouwd om voor altijd de manier waarop we varen te veranderen. Met haar zeer gedurfde, asymmetrische ontwerp biedt het schip ruime open plekken en adembenemende uitzichten op je bestemming, waar je ook kijkt. Binnenin dit indrukwekkend luxe schip zorgen prachtige glazen wanden van vloer tot plafond en glazen liften voor een ruimtelijk gevoel zoals je nog nooit eerder op een cruiseschip hebt ervaren.

Silver Nova biedt prachtige uitzichten rondom, of je nu in je suite bent of buiten rondloopt. En als kers op de taart hebben de bovenste dekken een infinity whirlpool en een groot zwembad met uitzicht over het water, vanuit het water. Met verbeterde gourmet dining, het op Romeinse stijl geïnspireerde wellnessconcept Otium en de zeer grote selectie van luxe suites, verandert Silver Nova de manier waarop je voor altijd vaart.

Silversea

Aan boord

Aan boord van Silver Nova word je verwend met een uitzonderlijke grote keuze aan eetgelegenheden over het hele schip - inclusief uitgebreidere ruimtes voor onze gourmet S.A.L.T. ervaringen. Het idee achter S.A.L.T. is om je de kans te geven te reizen met smaak. Maak een uitstapje naar de S.A.L.T. Bar en Keuken om een veelvoud aan internationale gerechten te proeven, geïnspireerd door jouw bestemming. Lokale recepten gemaakt met lokale producten krijgen een stijlvolle Silversea draai.

 Silversea

S.A.L.T.

S.A.L.T. staat voor Sea And Land Taste en biedt de kans om het ware karakter van de bestemming te ervaren. Bereid je voor op een intieme en interactieve eetervaring zoals geen ander aan de S.A.L.T. Chef's Table. Geniet van een perfect op elkaar afgestemd menu van kleine gerechten die regionale smaken en sterrenproducten benadrukken, allemaal vergezeld van unieke wijnen en cocktails. Maak met zorg uitgezochte S.A.L.T. excursies op het land en geniet van culinaire activiteiten aan boord met smaaksensaties die jouw reis zullen versterken en hierdoor je vakantieherinneringen voor maanden, en hopelijk jaren, zullen blijven herinneren.

Silversea

Silversea

Neem voor meer informatie contact op met uw persoonlijke reisadviseur. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten