ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Ontdek Europa met KLM
  • Ontdek Europa met KLM
  • Ontdek Europa met KLM
  • Ontdek Europa met KLM

Metropool aan de Spaanse kust

Een stedentrip combineren met een strandvakantie? Dat kan! Boek vliegtickets naar Barcelona. Flaneer over La Rambla, bewonder de Sagrada Familia van Gaudí en relax op het strand. Sluit de dag zeker niet te vroeg af: Barcelona heeft een oorverdovend fijn nachtleven.

Architectuur iconen

De Spaanse architect Gaudí heeft overal in Barcelona zijn sporen nagelaten. Wandel door het kleurrijke Park Güell of beklim het dak van de imposante Casa Milà. Voetballiefhebbers moeten zeker een bezoek brengen aan het wereldberoemde stadion van FC Barcelona: Camp Nou. Barcelona is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in Spanje. 

KLM

Stad voor fashionista's

Barcelona is niet voor niets één van de winkelhoofdsteden van Europa. Met meer dan 5 kilometer aan winkelstraten is deze stad the place to be voor echte fashionista’s. Vooral de wijk El Born heeft een overvloed aan leuke boetiekjes. De dag afsluiten doe je bij de sprookjesachtig verlichte fonteinen aan de voet van de Montjuïc.

KLM

Ontdek de schoonheid van Milaan

Op zoek naar een stedentrip vol culturele heerlijkheden? Boek vliegtickets naar Milaan en ontdek de stad waar Gucci, Armani en Versace net zo normaal zijn als de dagelijkse kop espressokoffie. Kunstfanaten haasten zich naar Castello Sforzesco dat maar liefst 12 mini-musea herbergt. Milaan heeft klasse op elk denkbaar vlak!

De moderne Italiaanse meesters

Milaan is dé modestad van Europa. Grote labels als Versace en Valentino hebben hier hun hoofdkantoor én natuurlijk een winkel. In de prachtige Galleria Vittorio Emanuele II zijn vrijwel alle grote modemeesters vertegenwoordigd. Vergeet niet omhoog te kijken: het glazen dak van de galerij is onovertroffen. Nog zo’n architectonisch meesterwerk is La Scala, waar je kunt genieten van fantastische operavoorstellingen. Milaan is een ideale bestemming voor een stedentrip en het startpunt voor een langere vakantie in Italië. 

KLM

Schuif aan bij het laatste avondmaal

Milaan staat ook bekend om haar Italiaanse meesters. Het grootste kunstwerk uit de Renaissance hangt in deze stad: ‘Het Laatste Avondmaal’ van Leonardo da Vinci. Je kunt dit kunstwerk bewonderen in het kloosterrefter bij de Santa Maria delle Grazie. De Duomo di Milano is wellicht de grootste trekpleister van Milaan. De witte kerk torent hoog boven het Piazza del Duomo uit en is gedecoreerd met maar liefst 3500 beelden. Om de stad in al haar glorie te ervaren, neem je de lift naar het dak van deze kathedraal waar je een schitterend uitzicht hebt over Milaan.

KLM

 Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

KLM

 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten