ZOEK & BOEK

  • Ontdek de wereld aan boord van MSC Cruises
  • Ontdek de wereld aan boord van MSC Cruises
  • Ontdek de wereld aan boord van MSC Cruises
  • Ontdek de wereld aan boord van MSC Cruises
  • Ontdek de wereld aan boord van MSC Cruises

MSC Cruises: voor iedereen een geschikte cruise

De liefde voor de zee gaat vele generaties terug en MSC wil deze passie graag doorgeven aan toekomstige generaties. Daarom zetten ze zich in om van elk van de cruises een ontdekkingsreis met onvergetelijke emoties te maken voor iedereen. Ze bieden een cruise-ervaring waar je kunt genieten van internationaal dineren, entertainment van wereldklasse, bekroonde familieprogramma's en de nieuwste gebruiksvriendelijke technologie aan boord met een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding. De schepen varen het hele jaar door in de Middellandse Zee en het Caribisch Gebied, vertrekken vanuit onder andere New York en Rotterdam én varen seizoengebonden in de Franse Antillen, Azië, Dubai, Abu Dhabi en Qatar.

MSC

Vertrek vanuit Rotterdam

Maak je klaar om over de oceaan te varen aan boord van de MSC Euribia, het nieuwste schip van MSC Cruises. Van december 2023 t/m april 2024 kun je de meest opvallende hoofdsteden van Noord-Europa verkennen met de routes van de MSC Euribia. Vaar naar Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en België met een vertrek vanuit Rotterdam. MSC Euribia is uitgerust met opvallende nieuwe functies, originele kunstwerken en voor het eerst is de romp zelf een visueel meesterwerk, getiteld #SaveTheSea. Geniet van de ontspannings-, eet- en entertainmentopties die beschikbaar zijn op dit meesterwerk van een schip tegen een fantastische prijs- kwaliteit verhouding.

MSC

Ontdek nu ook de Fly & Cruise-pakketten met vluchten inbegrepen voor een complete ervaring

Waarom kiezen voor een Fly & Cruise van MSC Cruises?

- Uitgevoerd door erkende maatschappijen
- Inclusief luchthavenbelasting en ruimbagage
- Inclusief transfers van en naar inschepings- en ontschepingshavens
- Aansluitgarantie bij vertraging als je je vlucht boekt bij MSC Cruises
- Bagagerecovery service

Vraag bij jouw persoonlijk reisadviseur ook naar het Fly & Cruiseaanbod voor de mei- & zomervakantie.

MSC

Ervaar de MSC Yacht Club: een wereld van luxe, privacy en exclusiviteit

Voel de finesse en elegantie van luxe cruises met MSC Yacht Club, een exclusieve haven van verfijnde verwennerij. Omring jezelf met ongeëvenaard comfort en persoonlijke service tijdens een verbazingwekkende reis aan boord van onze beste schepen. Ontdek een wereld waar privacy en luxe elkaar ontmoeten, waar elk detail zorgvuldig is vervaardigd om jouw hoogste verwachtingen te overtreffen. Geniet van de verfijning en elegantie van luxe cruises vanaf de eerste stap aan boord. Ons toegewijde personeel voorziet in al jouw behoeften en zorgt ervoor dat je reis sensationeel wordt. Welkom bij MSC Yacht Club, waar elk moment is ontworpen om al je wensen te overtreffen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

 MSC

Dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer mogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten