ZOEK & BOEK

  • Laat je betoveren in het Disneyland® Hotel
  • Laat je betoveren in het Disneyland® Hotel
  • Laat je betoveren in het Disneyland® Hotel
  • Laat je betoveren in het Disneyland® Hotel

Laat je betoveren in het Disneyland® Hotel

Op 25 januari 2024 heropende het vernieuwde Disneyland® Hotel haar deuren. In dit ultieme vijfsterrenhotel vier je magische Disney verhalen en beleef je je eigen sprookje. Nu is het moment om een koninklijk sprookjesachtig verblijf te boeken in dit magische en majestueuze hotel. Kom sprookjesachtig dineren, neem plaats naast koninklijke Disney Figuren en ontmoet bekende Disney prinsessen. Boek nu je mei-, zomer- of herfstvakantie bij mij en profiteer van de flexibele voorwaarden.

Een koninklijk verblijf

Het Disneyland® Hotel biedt een koninklijk verblijf. Maak een keuze uit de prachtige kamers en suites, zoals superior kamers, deluxe kamers, Castle Club kamers en Signature suites. De deluxe kamers geven je een deluxe ervaring met extra services en toegang tot de exclusieve deluxe lounge. Een Castle Club kamer of Signature suites biedt naast extra services ook toegang tot de Castle Club lounge en de privélift met direct toegang tot het Disneyland® Park.

Disney

My Royal Dream: een koninklijke make-over

Laat de droom van je kind om een prinses of prins te worden uitkomen met deze koninklijke make-over in het vernieuwde Disneyland® Hotel. Deze make-over is beschikbaar in 3 arrangementen inclusief haarstyling, make-up en een koninklijk kostuum, afhankelijk van het gekozen arrangement. Afhankelijk van beschikbaarheid en enkel op reservering via de Disneyland Paris app.

Disney

Een magisch hotel voor jong en oud

Met koninklijke Disney ontmoetingen, My Royal Dream, Royal Kids Club en The Crystal Pool & Health Club biedt het vernieuwde Disneyland® Hotel in Disneyland® Paris een magisch en majestueus hotel waar je je eigen sprookje beleefd. In de Royal Kids Club vermaken kinderen van 4 t/m 11 jaar zich met magische activiteiten in de Alcove en in de Magic Library ontdekken kinderen van alle leeftijden een schat aan interactieve verhalen en creatieve workshops, afhankelijk van beschikbaarheid. Met een zwembad, sauna, luxe fitnessruimte en een meditatie- en yogaruimte is The Crystal Pool & Health Club de perfecte plek om tot rust te komen na een dag vol avonturen in de Disney Parken. En in de Disneyland Hotel Spa by Clarins kom je tot rust dankzij een ontspannende verzorging met producten van Clarins.

disney

Disney

Neem voor meer informatie contact op met jouw persoonlijke reisadviseur. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten