ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Oranjestad: dé culinaire hotspot van Aruba
  • Oranjestad: dé culinaire hotspot van Aruba
  • Oranjestad: dé culinaire hotspot van Aruba
  • Oranjestad: dé culinaire hotspot van Aruba

Oranjestad: dé culinaire hotspot van Aruba

Het One happy island ken je natuurlijk van de spectaculaire stranden, de gastvrije locals, de uitgelaten sfeer en de mooiste hotels. Maar wist je dat Aruba ook dé culinaire parel van het Caribisch gebied is? En dat hoofdstad Oranjestad over steeds meer toprestaurants beschikt? Lees verder voor enkele van mijn favoriete eetplekken op Aruba.

Wilhelmina Aruba

Wilhelmina Aruba is in 2015 opgericht en behoort inmiddels tot de fine fleur van de Arubaanse gastronomie waar je van een stijlvolle dineerervaring geniet. Het restaurant heeft een tropische en intieme sfeer waardoor het ook de ideale plek is voor een romantisch diner voor twee. Het restaurant is gespecialiseerd in de internationale keuken en legt de nadruk op verse en kwalitatief hoogstaande ingrediënten. Zoals smaakvolle zeevruchten en vlees dat met veel zorg en aandacht is klaargemaakt. Het menu is seizoensgebonden en wiselt geregeld om zoveel mogelijk met lokale producten te kunnen werken.Aruba

Taste My Aruba

Bij Taste My Aruba beleef je een traditionele Arubaanse eetbeleving in een gezellige en moderne omgeving. Het restaurant is in 2019 geopend en is een echt familierestaurant waar zowel locals als toeristen graag komen om de échte smaken van het eiland te proeven. Elke dag geniet je van iets nieuws aangezien het menu nooit hetzelfde is. Met elke portie en elke hap proef je de Arubaanse cultuur in een verfijnd jasje.

Aruba

Carte Blanche Aruba

Ben je op zoek naar een zeer exclusieve dineerervaring? Zet Carte Blanche Aruba dan ver van tevoren op je lijstje. Dit toprestaurant is in 2010 opgericht en huisvest slechts 14 gasten per avond waarmee je een intieme en interactieve eetbeleving voorgeschoteld krijgt. Het menu is een creatieve mix van internationale en Caribische gerechten en alles wordt ter plekke voor je neus bereidt. Het vijfgangenverrassingsmenu van de chef is de klapper van het restaurant en is gewoonweg niet te versmaden.

Aruba

Yemanja

Bij restaurant Yemanja, achter het Renaissance hotel in hartje Oranjestad, wordt alles van vlees, vis tot groenten op de houtskoolgril bereidt. Dat geeft de gerechten direct een uitermate sappige smaak. Ook prijken hier veel vegetarische en plantaardige gerechten op het menu. Sterker nog, Yemanja is een voorloper op het gebied van vleesvrij eten. Het restaurant heeft een gezellige sfeer en heeft qua inrichting een mix van een bruine kroeg en een tropisch restaurant. Je zit hier ook heerlijk buiten waar het bruisende avond- en nachtleven in Oranjestad aan je voorbijtrekt.

Aruba

Gostoso

Wil je eten waar de Arubanen zelf ook graag komen en wil je de echte smaken van het eiland proeven? Haast je dan naar Gostoso, een restaurant waar zowel Arubaanse als Portugese klassiekers de dienst uitmaken. Proef de befaamde Cabrito Stoba, een lokale geitenstoofpot met een mix van koriander, ui, paprika, prei, lente-ui en rozemarijn in een rode wijn en Guinness-biersaus of geniet van andere lokale stoofpotjes, vis- en vleesgerechten, pasta’s en bijzondere lokale desserts.

Aruba

Aruba

Neem voor meer informatie contact op met uw persoonlijke reisadviseur. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten