ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

IEDEREEN GAAT ANDERS OP VAKANTIE 

De één kiest voor een strandvakantie naar de Canarische Eilanden, de ander vpoor een compleet verzorgde rondreis naar Cuba, omdat we alemaal iets anders zoeken in onze vrije tijd, komt er een steeds grotere variëteitaan vakantie concepten op de markt, gebaseerd op wat u als reiziger prettig vindt. Kiest u voor een heerlike trip waarbij u en uw familie centraal staan of gaat u voor ultiem genieten in luxe?

FAMILY LIFE

Bij het label FAMILY LIFE, draait het om de hele familie; kinderen, ouders en grootouders. In zeven verschillende landen kiest u uit een aanbod van totaal dertien hotels.

FAMILY LIFE, draait het om de hele familie

Blijft u in Europa of trekt u er met de familie op uit naar het Thaise Khoa Lak? De geselecteerde hotels van FAMILY LIFE ontzorgen in de ruimste zin van het woord. Werkelijk aan alles is gedacht. Welke accommodatie u ook kiest, uw verblijft op basis van All Inclusive. De kinderen willen op een ander tijdstip aan tafel dan u? Geen probleem, laat ze lekker smullen van het kinderbuffet.

Op het heetst van de dag koelt u en uw kroost af met een ijsje of trekt u zich binnen terug tijdens een heuse tea time bijeenkomst. Nog niet genoeg gegeten? Aan het eind van de dag scoort u dan met gemak een heerlijke midnight snack, voor het slapen gaan.

FAMILY LIFE

 

Terwijl de kinderen zich vermaken in de KIDS’ CLUB of de coole teen hangout, ontspant u in de hamam met de geruststellende gedachte dat uw kids in goede handen zijn van professionele medewerkers, die ook nog eens – minimaal 1 persoon – Nederlands spreken. Waar reist u de volgende keer met uw gezin mee naar toe? Wordt het Kroatië, Spanje, Griekenland, Bulgarije, Cyprus, Turkije of Thailand. Fijne vakantie! 

RIU Hotels

Mag ik u een paar vragen stellen? U stelt goede service op prijs? U geniet op en top van maaltijden die met liefde en aandacht zijn samengesteld?

U wordt graag getrakteerd op een culinaire verrassing tijdens uw vakantie? Ultiem genieten in de spa ziet u wel zitten?

RIU hotels

Dan zit u bij RIU hotels prima op uw plaats. Uw vakantiegenot staat centraal bij dit concept. Personeel met service dat uit het hartkomt, draagt er zorg voor dat alles perfect verloopt, tot in de kleinste details.

De RIU hotels zijn te vinden op de mooiste stranden – zoals bijvoorbeeld in Mexico of Sri Lanka – of in hippe steden – bijvoorbeeld in de Duitse hoofdstad Berlijn -. In maar liefst zeventien landen zijn de RIU hotels& resorts te vinden.

RIU hotels

Veelal verblijft u op basis van een ultra all inclusive formule. Ja, zelfs watersporten en (lokale) alcoholische versnaperingen zijn dan bij de prijs inbegrepen.

Wanneer u samen wilt genieten, is er voor de kinderen RiuLand of u boekt een Adults Only accommodatie. Welk hotel of resort u ook kiest, bij RIU staat u centraal.

Logo

Neem contact op met één van de Travel Agents van YourTravel voor meer informatie en reismogelijkheden. We staan u graag te woord!

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten