ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Trinidad & Tobago
  • Trinidad & Tobago
  • Trinidad & Tobago
  • Trinidad & Tobago

Trinidad & Tobago

De prachtige eilanden Trinidad en Tobago gelegen voor de kust van Venezuela in de Caribische Zee zijn een goed bewaard geheim. Een plek waar u verzekerd bent van rust, maagdelijke witte stranden maar ook een ruig regenwoud. Niet veder vertellen he?

Tobago is toeristisch pas recentelijk in ontwikkeling. De aanleg van een internationale luchthaven heeft er voor gezorgd dat het eiland bij buitenlandse bezoekers in het vizier kwam. Toch is de impact van de luchthaven vrijwel nihil, de bestemming is laatste jaren enigszins veranderd, maar het gebrek aan massatoerisme is de grootste charme van Tobago.  

De flora en fauna op de eilandengroep is enorm divers. Maar liefst 430 soorten vogels, meer dan 100 verschillende soorten zoogdieren en reptielen vinden er hun habitat. Tel daar nog eens meer dan 600 vlindersoorten bij op en u weet dat het met de natuur dik in orde is op Trinidad & Tobago.  

Naast strandaanbidders, genieten natuur- en watersportliefhebbers tevens van het verblijf op de eilanden. Voor wat koloniale geschiedenis trekt u er op uit naar Charlotteville waar het Britse Fort Cambleton te vinden is. Voor een fraai uitzicht bezoekt u Fort King George, de nabij gelegen stad en bijbehorende (cruise)haven van Scarborough liggen aan u voeten.

Deze hidden gems combineert perfect met een bezoek aan Martinique, Guadeloupe, Saint Lucia, Barbados,  of Grenada.

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten