ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Saint Lucia
  • Saint Lucia

Saint Lucia

Tussen de eilanden Martinique en St. Vincent, nabij Barbados, ligt een bergachtig eiland, Saint Lucia genaamd. De stranden zijn fantastisch, de onderwaterwereld trekt vele duikers en snorkelaars. Bovendien is het regenwoud op het eiland de ideale uitvalsbasis voor liefhebbers van hiking en birdwatching.

Op het schiereiland Pigeon Point waant u zichzelf even piraat. In het natuurreservaat wandelt u tussen de ruïnes van een fort uit de 18e eeuw, de tijd dat piraten de omgeving domineerden.

Saint Lucia is een vulkanisch eiland, dat merkt u goed wanneer u Mount Gimie beklimt – of per auto naar de top rijd - donkere rookpluimen ziet u al vanuit de verte en uw neus zal weldra ook de sterke zwavelgeur oppikken die de lucht vult.  

Naast overweldigende natuur, verwent het eiland haar gasten tevens met witte zandstranden, de smaakmakers van Saint Lucia. Het strand van Anse Chastanet is één van de fraaiste stranden van Saint Lucia en tevens populair bij snorkel- en duikliefhebbers.

De hoofdstad Castries, gelegen aan de noordwestkust van het eiland, is de aanloophaven voor cruiseschepen in het Caribisch gebied. Vanaf de kade aanschouwt u de schitterende schepen. Vlak achter de haven, dwaalt u door het centrum van de stad, waar bij de vele marktkraampjes en bij lokale straatverkopers typische lekkernijen proeft.

Vanwege haar ligging is Santa Lucia perfect te combineren met haar nabij gelegen buur, Barbados.

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten