ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

Saba

Schitterend Saba! Saba kenmerkt zich door haar schoonheid, veiligheid, het is er rustig en kleinschalig. U vindt er een prachtige onaangetaste natuur aangevuld met vriendelijke en gastvrije bevolking.

Het prachtige eiland draagt de bijnaam, de onbedorven Koningin, ontdek het zelf en kom naar het dit sprookjesachtige eiland gevuld met adembenemende natuur en schattige kleine huisjes getooid met rode daken.

Strandliefhebbers

Strandliefhebbers kunnen op Saba terecht, echter het vulkanische eiland kent slechts een strand, gelegen bij Well’s Bay. Saba is als vakantiebestemming voornamelijk geliefd bij natuurliefhebbers en eco-toeristen. Het eiland is nog authentiek en massatoerisme komt in het woordenboek van Saba niet voor.

Vissen, duiken wandelen

De hand vol bezoekers die het eiland aan doen, komen voornamelijk om te vissen of te duiken. Wandelaars, avonturiers en rustzoekers genieten op Saba met volle teugen. Volg de enige weg op het eiland en ontdek diepe afgronden en prachtige valleien.

Hotspots

Grofweg kent het eiland maar een paar hotspots, te weten Hell’s Gate, St. John’s, Windwardside en The Bottom. Allen gevuld met witte houten huisjes, smalle straatjes en schattige tuintjes.

Geliefde duikbestemming

Ook de onderwaterwereld is een van de trekpleisters van Saba. Prachtig zicht, ontelbare grotten en indrukwekkende koraalwouden maken Saba tot een geliefde duikbestemming.

Wat u ook kiest tijdens een verblijf op Saba, een tocht dwars door de jungle met een verblijf in een heuse lodge, een trekking naar de top van Mount Scenery of een duikvakantie het eiland ontvangt u met open armen. 

Saba ontvangt u met open armen

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten