ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Martinique
  • Martinique
  • Martinique
  • Martinique

Martinique

Welkom in het ‘Parijs van West-Indië’, beter bekend als Martinique, een Frans overzees gebied gevuld met prachtige stranden. Samen met het nabij gelegen Guadeloupe behoort het kleine eiland tot de Franse Antillen.

Naast idyllische stranden, waarvan de mooiste Anse Couleuvre, Anse Trabaud en Anse des Salines zijn, trakteert Martinique u op een kleurrijk landschap met een diversiteit aan flora. Het Franse eiland wordt niet voor niets het eiland der bloemen genoemd. Het vulkanische eiland is tevens het decor van vele watervallen en warmwaterbronnen.

Voor wat vertier in en om het water kiest u uit een palet aan watersporten. Zeilen, windsurfen, zee kajakken of duiken, wat u ook kiest, het kan op Martinique? De golven bij Le Diamont zijn perfect voor de echte surfliefhebber. Voor een dag zonder stand of activiteiten bezoekt u het vissersdorpje les Anses-d’Arlets.

Fort-de France, is de hoofdstad van het kleine eiland. Een gezellige plek om kennis te maken met het dagelijkse eilandleven. Naast het aanbod aan luxe winkels, raden wij een bezoek aan Park Savanne of de Saint- Louis Kathedraal zeker aan. Schaaf uw kennis over vulkanen bij in Het museum van Vulkanologie, waar u alles leert over de uitbarstingen die het eiland ooit teisterden. Op zoek naar vermaak en uitgaansgelegenheden? Dan is een bezoek aan het gezellige Pointe du Bout, iets wat u zeker op uw reisschema dient te zetten.

Martinique laat zich net als Antigua en Barbuda, de Britse Maagdeneilanden, de Dominicaanse Republiek, Guadeloupe en St. Maarten relaxed ontdekken tijdens een cruisevakantie in de Oostelijke Caribbean.

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten