Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

JAMAICA 

Jamaica – Come back to the Vibe that comes alive in Jamaica!

Mystiek en idyllisch

Het tropische achterland, de dichtbeboste Blue Mountains (2256m) en heuvels, vormen het decor van een mystieke bestemming met vele rivieren, watervallen, idyllische baaien en lange zandstranden. “Het land van hout en water”, zo noemden de voormalige inwoners, de Tainos, het eiland.

Jamaica = reggae

De invloed van de Jamaica muziek op de hele wereld is enorm. Ska, mento, hip-hop, dancehall en reggae zijn nu overal te horen. Reggaeliefhebbers bezoek Nine Mile bij Ocho Rios en het Bob Marley Museum in Kingston. Of bezoek een van de vele Reggae concerten en festivals.

Varen op een bamboevlot

Jamaica - Black River

Vaar op een de rivieren op bamboevlot en relax langs de oevers met fruitplanten, exotische bomen en bamboeplanten. Voor liefhebbers van tropische bloemen en varens is het een kleurrijk paradijs en groot kans dat u de nationale vogel, kolibrie Doctors Bird spot. Maak een wandeling door een van de vele watervallen zoals de Dunn’s River Falls, afkoeling gegarandeerd!

Ontdek de cultuur

Duik in de Afrikaanse geschiedenis van de Maroons, de Piraten van Port Royal en bij een bezoek aan een Rastafari-gemeenschap wordt duidelijk dat zij een relaxte en spirituele levensstijl erop na hielden. Als cultuurliefhebber bezoekt u een van de vele lokale handnijverheidsmarkten, kleurrijke groenten- en fruitmarkten en pittoreske dorpen zoals Falmouth, Port Antonio en Black River. Verschillende plantagehuizen en musea zijn over het gehele eiland te bezichtigen.

Golden Eye Resort

Filmlocaties zijn er genoeg op het eiland. De eerste 13 James bond boeken werden in Oracabessa geschreven (Golden Eye resort) en dat Jamaica was de filmlocatie voor Dr No, Live & Let Die, No Time to Die en vele anderen.

Uw verblijf op Jamaica

Jamaica beschikt over comfortabele all-inclusive hotels maar ook over een groot aantal boetiek hotels, kleinschalige lokale hotels waarbij de nog meer in contact komt met de lokale Jamaicanen. Zij leren je graag met Jamaicaanse specerijen, groenten en fruit de heerlijkste gerechten te bereiden of nemen je mee naar een gospel dienst.

Jamaica per huurauto

Jamaica ontdekt u het beste door een rondreis te maken over het prachtige eiland. Of u dat doet per huurauto of een georganiseerde tour, u beslist. U richt zelf uw reis in zodat de voor u perfecte elementen tijdens een reis samenvallen. 

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Jamaica – Een van de meest tropische Caribische bestemmingen. 

Jamaica - Weet u al hoe u Jamaica gaat ontdekken?

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten