ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Guadeloupe
  • Guadeloupe
  • Guadeloupe
  • Guadeloupe

Guadeloupe

Guadeloupe staat synoniem voor wuivende palmbomen, parelwitte stranden, fijne temperaturen dat alles overgoten met een sausje van azuurblauw helder zeewater.

Meer dan 7.000 kilometer van de Franse hoofdstad Parijs, waant u zich in het Oostelijk Caribische eiland Guadeloupe in een waar Frans paradijs.De hoodstad van Guadeloupe, Point - à – Pitre genaamd, is de drukste plaats die u op het eiland treft. Voor leuke boetiekjes en goede restaurants bent u hier aan het juiste adres. Geniet van de Caribische gastvrijheid op een terrasje op het Place de la Victoire. Op en top genieten!

Guadeloupe, onderdeel van de Franse Antillen, bestaat uit verschillende eilanden. Basse- Terre is vulkanisch, de vruchtbare grond is goed voor de vele bananenplantages op het eiland. De vulkaan La Soufrière daagt u uit haar te ontdekken. Verscheidene wandelpaden bieden u een sportieve uitdaging. Op Grande-Terre komt u geen bananen tegen, hier domineren de velden vol met suikerriet. Suikerriet dient als basis ingrediënt voor de befaamde rum van het eiland.

Ultiem genieten van zon, zee en strand? Gosier of St. Francois, zijn de plaatsen die u moet onthouden. St.Francois is niet alleen aantrekkelijk voor zonaanbidders, de golfliefhebber komt hier eveneens aan zijn trekken. De snorkelliefhebber trekt naar de wateren van Anse Kahouanne. Een kleurenpracht van de vele koraalriffen wacht op u in deze fraaie onderwaterwereld.

Guadeloupe leent zich perfect om te combineren met het zuidelijker gelegen eiland Dominica of wellicht Martinique. Ook St. Antigua, Montserrat of St. Barths zijn fijne eilanden voor een combinatie reis.

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten