Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Cuba
  • Cuba
  • Cuba
  • Cuba
  • Cuba

Cuba

Een plek in de Caraïben waar oldtimers de wegen domineren, Mc Donalds nergens te vinden is maar sigaren des te meer.

Verblijf op exotische stranden 

Weet u al wat uw kiest? Een rondreis met privé chauffeur? Verblijf in een casa particular, bij de Cubanen thuis. Of gaat uw voorkeur uit naar een groepsrondreis met verblijf in kleinschalige en sfeervolle hotels. Uw reis naar Cuba is niet compleet zonder een paar dagen verblijf op een van de stranden op het eiland. Fantastisch he?

Havana

Havana. Alsof u een paar decennia terug in de tijd gaat. Stap in een decor van de jaren '50 in de Hemingway bar El Floridita. Zoek schaduw onder de bogen van de gebouwen op Plaza de Armas, strijk neer op een terras op Plaza de la Cathedral met uitzicht op de imposante kathedraal en sla het pittoreske San Franciso de Asís plein met haar paardenkoetsjes niet over. Leer alles over een van de meest gedronken drankjes op het eiland in het Havana Club Rum museum. Slenter door de straatjes van Oud Havana en geniet van de fijne plekjes in de stad.

Tabaksplantages

Een zoektocht naar de traditionele sigaar, brengt u bij de tabaksplantages in de Viñales vallei. Uw cultuurhistorisch hoogtepunt beleeft u gegarandeerd in Trinidad, met haar koloniale autovrije centrum. Ruil de oldtimer in voor een 4x4 jeep en trek het binnenland in. Watervallen, bergen en rijke vegetatie domineren dit gedeelte van Cuba. Interesse in geschiedenis, dan is Santa Clara de plek om naar toe te gaan. Fidel Castro en Che Guevara zijn uw gids in deze stad.

Cuba vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten