Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Bahama's
  • Bahama's
  • Bahama's
  • Bahama's
  • Bahama's

Bahama's

Sluit uw ogen en denk aan wuivende palmbomen en tropische temperaturen. Open uw ogen, welkom op de Bahama’s.

Ten noorden van Cuba, voor de kust met Florida, liggen pakweg zevenhonderd eilandjes, luisterend naar de naam Bahama’s. Van al die prachtige eilanden zijn er slechts 30 à 40 bewoond. Grand Bahama Island, Paradise Island, Andros en New Providence Island, zijn veruit de bekendste uit de eilandengroep.

De archipel is een walhalla voor watersporters. Waterskien, zeilen en snorkelen het allen mogelijk op en rond de verschillende eilanden. Boek bij de vele duikcentra een duikcursus en ontdek de onderwaterwereld.

In de hoofdstad Nassau is het gezellig winkelen tussen de koloniale bouwwerken. Struint u rond op lokale markten. Geniet van heerlijke visgerechten in de gastvrije restaurants, waag een gokje in een van vele casino’s en dans tot in de vroege ochtend in de verschillende uitgaansgelegenheden.

Natuurliefhebbers trekken naar het Abaco National Park of het Lucayan National Park. Voor u het weet staat u oog in oog met een flamingo. Of u maakt vanuit de haven van Nassau een boottocht naar Pig Beach. Hier bent u getuige van schattige roze knorbeesten die genieten van het heldere, warme water. Gunt uzelf wat waterpret, nou dat komt wel goed tijdens een verblijf in het Atlantis Resort. In dit complex ligt het Aquaventure waterpretpark, een van de grootste ter waterparken wereld.

Combineert u een bezoek aan de Bahama’s een in aansluiting op een rondreis door de Verenigde Staten. Of stap aan boord van een cruise schip en ontdekt meer fraaie eilanden in het Caribisch gebied.

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten