ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Amerikaanse Maagdeneilanden
  • Amerikaanse Maagdeneilanden

Amerikaanse Maagdeneilanden

De Maagdeneilanden bestaan uit een Brits en een Amerikaans gedeelte en zijn een waar tropisch paradijs. Prachtige kustlijnen, witte zandstranden, kristalhelder water en een fantastische onderwaterwereld, de Amerikaanse Maagdeneilanden bieden het u allemaal. Het is de ideale bestemming voor zij die tijdens de vakantie willen duiken, snorkelen of andere watersporten willen beoefenen.

De Caribische archipel kent een aantal eilanden. Op het eiland St. Croix treft u restanten van oude Deense steden. Christiansted en Frederiksted zijn getuigen dat het eiland tot 1917 Deens grondgebied was. St. Thomas is vooral bekend vanwege haar havenplaats Charlotte Amalie, een belangrijk aanlegpunt voor cruiseschepen die varen in de Caribische Zee. Het eiland Water Island, trekt naar verhouding de minste bezoekers.

Om het kleinste eiland, St. John, te bereiken, stapt u op de ferry – een vliegveld is niet aanwezig. Natuurliefhebbers halen hier het hart op. Meer dan de helft van het grondgebied maakt deel uit van het Virgin Islands National Park. Ziet u het al voor zich? Baaien gevuld met kristalhelder water, unieke koraalriffen en prachtige zandstranden. Mangroven en inheemse orchideeën, zijn slechts enkele voorbeelden van de weelderige vegetatie.         

De Amerikaanse Maagdeneilanden zijn de perfecte aanlegplaats tijdens een cruise in het Caribisch gebied. Een reis die veelal gecombineerd wordt met bestemmingen als Dominicaanse Republiek, St.Maarten, Guadeloupe en/of Martinique.

Ziet u zichzelf al op deze maagdelijke eilanden. Zonnehoed op uw hoofd, genietend van de zon omringd door een overweldigende natuurlijke schoonheid. 

Via het onderstaande zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbodYourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten