Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Thailand
  • Thailand
  • Thailand
  • Thailand
  • Thailand
  • Thailand
  • Thailand

Thailand

Het land van de glimlach reikt u de hand om op avontuur te gaan in het vriendelijkste land van Zuidoost Azië. Waar u ook gaat steeds wordt u met een vriendelijke lach geholpen door de gastvrije Thai.

Topper onder de tropische bestemmingen

Tijdens een reis door deze tropische bestemming doet u indruk na indruk op. Maakt u eens een fietstocht door de hectische hoofdstad Bangkok. Tijdens een bezoek aan de River Kwai bent u getuige van de bloedstollende geschiedenis in dit stukje Thailand. Maak zeker tijd om een bezoek te brengen aan de vele boeddhistische tempels in de steden Ayutthaya en Sukhothai.

Heerlijke strandvakantie

Thailand leent zich prefect voor een heerlijke strandvakantie. Kiest u voor het koninklijk Hue Hin of gaat uw voorkeur uit naar Cha-am. Geniet van het prefecte vakantieweer op de vele eilanden die Thailand rijk is. Naar gelang het seizoen maakt u de keuze voor een paar dagen relaxen op Krabi of Phuket in de Andaman Zee. Wellicht reist u in het seizoen dat het weer op Ko Pha Ngan of Ko Samui in de Golf van Thailand gunstiger is. Ieder seizoen heeft zo zijn eigen charme en onthult zijn eigen fijne plekjes om van het strand te genieten.

Gouden driehoek

In de bergen rondom Chiang Mai en Chiang Rai, ook wel de Gouden driehoek van Thailand genaamd, maakt u kennis met verschillende lokale bergvolkeren. Bedwing tijdens een trekking de Doi Mae Salong, één van hoogste toppen in de omgeving. Hoog boven op de berg geniet u van fraaie vergezichten, mooie natuur en groene theeplantages.

Thailand is altijd een goed idee

Of u nu de eerste keer naar Azië reist of een doorgewinterde reiziger bent. Bovendien leent Thailand zich perfect voor een combinatiereis met de buurlanden Myanmar, Laos of Cambodja.

Amazing Thailand

Thailand vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten