ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Taiwan
  • Taiwan
  • Taiwan
  • Taiwan
  • Taiwan
  • Taiwan
  • Taiwan

Een onbekend eiland ten oosten van China, dat is Taiwan.

Een eiland dat wacht om ontdekt te worden met haar prima infrastructuur en geringe omvang.

Doordat het eiland voor reizigers niet al te groot, is het gemakkelijk te bereizen. Het maakt niet uit of u kiest voor een individuele reis, een groepsreis of per huurauto over het eiland rijdt, Taiwan zal u steeds weten te verrassen.

Een bezoek aan Taiwan is incompleet zonder een meerdaags bezoek aan Taipei, de hoofdstad. Sla een reis naar de top van eyecatcher en voormalig hoogste gebouw ter wereld, Taipei 101, niet over tijdens uw ontdekkingstocht door de stad. Heeft u tijdens een eerdere reis wellicht Verboden Stad in Beijing bezocht? In Nationaal Paleis Museum liggen de schatten die ooit in het paleis lagen, zaal na zaal tentoongesteld. Hier aanschouwt u de grootste collectie Chinese kunst ter wereld. Vul uw maag op een van de vele avondmarkten, zoveel geuren rook u nog nooit door elkaar.

Tainan, de tempelstad van Taiwan en tevens de oudste stad van Taiwan geniet bekendheid vanwege haar Nederlandse roots. Deze gaan terug naar 1624, de tijd dat fort Zeelandia door de VOC gebouwd werd.

De Taroko Gorge, een kloof van maar liefst 19 kilometer lang, is de uitgelezen plek voor schitterende wandelingen tegen een decor van marmeren wanden. Voor meer wandelplezier trekt u er op uit naar de bosrijke omgeving van Alishan. Thee- en tabaksplantages, gelegen tegen steile bergwanden zijn een lust voor het oog. Alishan is eveneens de beste plek in het land om de zon in alle vroegte op te zien komen. Wandel of fietst u eens een rondje om het Sun Moon Lake, een blauwgroen meer een omringd door tempels.

Taiwan, het eiland van moderne steden en overweldigende natuurschoon. 

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten