ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Nepal
  • Nepal
  • Nepal
  • Nepal
  • Nepal
  • Nepal

Welkom in Nepal. Het land waar liefhebber van wandelen, trekken of klimmen het hart ophalen. Reizen door Nepal is reizen naar de wolken in het geboorteland van Boeddha.

Fietstaxi’s, fraai versierde tempels en heilige koeien dat is in een notendop Kathmandu. Gecombineerd met auto's, hotels en internetcafés zorgt het voor een interessante mengeling tussen oude tradities en het heden.

Dapperen gingen u reeds voor op de tocht naar het Annapurna Basecamp, misschien wel de bekendste en tevens mooiste wandeltocht in Nepal. Een wandelvakantie voor gevorderden. Wanneer u als sportieve wandelaar prima bestand bent tegen 6 tot 8 uur over de paden stijgen en dalen en slapen in eenvoudige accommodaties geen probleem is, dan is dit uw reis. Zeker als u die doorzetter bent die niet opgeeft tot de eindbestemming bereikt is. Uw harde werken zal beloond worden met prachtige uitzichten op de besneeuwde bergtoppen. Tijdens de stukken die u aflegt, trekt u door kleine dorpjes waar u hartelijk begroet wordt door de lokale bevolking. Heeft u het Annapurna Basecamp, op maar liefst 4.130 meter hoogte, bereikt dan bent u omringd door gletsjers en de imposante toppen van de Himalaya.

Naast de tocht naar Annapurna Basecamp is er (nog) een bestemming in Nepal die tot ieders verbeelding spreekt, Mount Everest, de hoogste berg ter wereld. Trek uw veters stevig aan. Klimt u naar 5.500 meter naar Kala Patar of bent u die echt diehard die doorgaat tot het Everest Base Camp gelegen op maar liefst 5.360 meter?

In Chitwan, een prachtig natuurreservaat, spot u neushoorns, Bengaalse tijgers en krokodillen. Ontdek dit stuk Nepal per jeep of boot in het warme zuiden van het land.

Ontdekt u Nepal te voet, per jeep, in groep of reist u liever individueel? Heeft een actieve of een culturele reis uw voorkeur? Wat uw voorkeur ook geniet, Nepal schenkt u de schoonheid van de hoogste bergen ter wereld, de Himalaya.

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten