ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Japan
  • Japan
  • Japan
  • Japan
  • Japan

Japan

Wanneer u het woord Japan hoort, waar denkt u dan aan? Denkt u aan Samurai krijgers, aan Sumo worstelaars, een heerlijk bord sushi of wellicht schieten de geisha’s door uw gedachten. Wat er ook in u opkomt Japan biedt het u allemaal.

Tokyo

Een goed uitgangspunt voor een reis door Japan is Tokyo. Gun uzelf een paar dagen de tijd om te wennen aan het land, de bevolking en de cultuur. Technische snufjes vindt u in de In de wijk Ginza. Vergaap u aan de hoogste wolkenkrabbers in de wijk Shinjuku of ga met bontgekleurde jongens en meiden op de foto in het Yoyogipark. Sprokkel uw ontbijt bij elkaar op de centrale vismarkt in het stadsdeel Tsukiji.

Rit per kogeltrein Shinkansen

Een rit per kogeltrein Shinkansen brengt u als een speer van Nagoya. Dit is de vierde stad van het land. Voor een prachtig panoramisch uitzicht en gevoel dat de stad aan uw voeten ligt, stapt u in de lift van de central towers en verlaat u deze op de 51e verdieping. Onder u krioelt de stad, een ongelofelijke gewaarwording.

Culturele hoofdstad Kyoto

De Japanse culturele hoofdstad is onbetwist Kyoto. Een stad geroemd om haar indrukwekkende Boeddhistische en Shinto-tempels. Voor een glimp van een verlegen geisha gaat u naar de wijk Gion. Gegarandeerd komt u de dames met de witte gezichten in prachtige kimono’s hier tegen.

Indrukwekkende steden

Het maakt niet uit of u Osaka, Kobe, Okayama, Hiroshima en Nagasaki op uw reisschema zet, aangezien elk van deze steden u op haar eigen manier zal doen versteld staan.  

Dompel u geheel onder in de Japanse tradities tijdens uw reis door Japan. Relax in een heet water bad, een onsen genaamd, of woon een theeceremonie of kookcursus bij of slaap in een traditionele Japanse herberg, een ryokan.

Japan, lentebloesems in adembenemende tempeltuinen, het land waar u uw vingers aflikt na een bord sushi of sashimi. Japan, het land van eeuwenoude tradities. Een land om verliefd op te worden.

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten