ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • India
  • India
  • India
  • India
  • India
  • India
  • India

Een reis door India vraagt tijd van u. Een reis door India betekent een reis langs een verscheidenheid aan landschappen die variëren van de Himalaya tot woestijngebied tot vruchtbare streken langs de brede rivier de Ganges. India is groot in alle opzichten. India is de overtreffende trap qua oppervlakte, qua diversiteit en ook op het gebied van het aantal inwoners.

Ontdek de charme van de rommelige, nauwe winkelstraatjes van Old Delhi en slenter eindeloos over kleurrijke markten en breng een bezoek aan de vele moskeeën in de stad. De rijk gedecoreerde koopmanshuizen (haveli's) in Rajasthan zijn een lust voor het oog.

Reis terug naar het jaar 1593 tijdens een tocht door de Thar-woestijn en breng een bezoek aan het Junagarh Fort. Op de grens met Pakistan in Jaisalmer ontdekt u de kleine dorpjes tijdens een kameel- of jeepsafari. Udaipur is onbetwist de meest romantische stad van Rajasthan, schuift u in deze stad eens aan voor een heuse Engelse high-tea.

Interesse in yoga en meditatie? Trekt u er dan op uit naar Rishikesh. In de sixties verpoosden de Beatles geruime tijd in deze plaats in een ashram. Sindsdien trekt de plek als een magneet spiritueel ingestelde bezoekers aan. Stap in de voetsporen van Mowgli, het mensenkind door wolven opgevoed. Het Kanha Nationaal Park inspireerde auteur Rudyard Kipling’s tot het schrijven van zijn beroemde Jungle Book. Pas op: voor u het weet, staat u oog in oog met een Bengaalse tijger.     

Zonder een bezoek aan de wereldberoemde marmeren wereldwonder Taj Mahal is uw reisschema gewoonweg niet compleet en vergeet ook de heilige stad Varanasi niet tijdens uw reis door India.

Reizen door India, of u dat nu per rondreis of auto met privéchauffeur doet, is reizen met al uw zintuigen.

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten