ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Filipijnen
  • Filipijnen
  • Filipijnen
  • Filipijnen
  • Filipijnen
  • Filipijnen
  • Filipijnen

Het woord massatoerisme is op de Filipijnen zeker niet van toepassing. Het land en de bezienswaardigheden op deze eilandengroep zijn nog authentiek. De Filipijnen wachten om door u ontdekt te worden.

Een reis door de Filipijnen is een reis naar verlaten bounty eilanden en ongerepte stranden. U reist langs berggebieden met prachtige panorama’s. Dwaal door koloniale steden vol Spaanse invloeden, wordt gastvrij ontvangen door de lokale bevolking en geniet van de Filipijnse keuken. Ga op trekking avontuur langs de UNESCO werelderfgoed genoteerde rijstterrassen of neemt u liever een duik op één van de 7.000 eilanden vol met rijke koraalriffen?

In Manila, de hoofdstad van de Filipijnen, geniet u bij kraampjes op straat van heerlijk streetfood. Stap aan boord van een bontgekleurde Jeepney, deze verlengde jeeps manoeuvreren zich als taxi door de drukke straten van de stad. Zet een stap terug in de tijd binnen de muren van Intramuros, voor het moderne leven brengt u een bezoek aan de mega SM Mall en shop till you drop. In het Paco Park vindt u een stukje rust in het hectische Manila. Een tocht naar het kleine vesting eiland Corregidor leent zich perfect voor een dagje uit. Vanwege haar strategische ligging in de Baai van Manila diende het gedurende vele oorlogen als een belangrijk militair bolwerk.

Via bochtige bergwegen bereikt u de top van de 2.000-jaar oude rijstterrassen in Banaue. Adembenemend prachtig op zowel natuur als cultureel vlak. Dit gebied was tot ongeveer vijftig jaar geleden nog het gebied van actieve koppensnellers.

Slaapt u tijdens uw reis in een Ifuago huisje op palen, geniet u liever van zon, zee en strand op de prachtige strandbestemmingen als Bohol, Boracay of Palawan of kiest u voor een trekking naar de Pinatubo berg. Wat u ook kiest: “It's more fun in the Philippines!”

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten