Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • China
  • China
  • China
  • China
  • China
  • China

China

Het Rijk van het Midden, zoals China ook wel genoemd wordt, is een rijk met een geschiedenis die meer dan 2.000 jaar teruggaat.

Een land van dynastieën vol machtige keizers, de Olympische Spelen in 2008 en uiteraard het land van de Chinese Muur.

Stedentrip Beijing

In de bruisende hoofdstad Beijing, de perfecte bestemming voor een stedentrip, verveelt u zich geen moment. Geeft u de voorkeur aan een trektocht? Op sportief vlak komt u aan uw trekken wanneer u in de provincie Yunnan de Tiger Leaping Gorge bedwingt. Ontspannen zet u uw reis voort tijdens een riviercruise over de Yangtze Kiang varend van de plaats Chongqing naar uw eindbestemming Yichang. Proef de Tibetaanse sfeer tijdens een bezoek aan de Tibetaanse hoogvlakten.

Veelzijdig

U zult verrast zijn door de veelzijdigheid van het hemelse rijk. De grote steden als Shanghai of Hongkong en de kleine dorpen langs de oude Zijderoute, allen vertellen ze een bijzonder verhaal. Reis over eindeloze zandvlakten in de Gobi woestijn in Binnen-Mongolië naar  vruchtbare steden gelegen aan de Gele rivier. Stap aan boord van de Trans Siberië Express en reis in gestaag tempo vanuit Rusland, via Mongolië, naar China of gaat u liever voor een snelle ervaring? Een rit met Maglev hogesnelheidstrein zal u dan zeker bevallen.

UNESCO Werelderfgoed

Vergaap u aan UNESCO Werelderfgoed genoteerde monumenten, laat uw smaakpapillen overuren draaien tijdens een kookcursus, zet voet op de Chinese Muur. Wist u dat u er zelfs voor een strandvakantie terecht kan? Het tropische eiland Hainan is een fijne plek om alle indrukken te verwerken voor u huiswaarts keert. China, is een land waar een ieder krijgt wat hij zoekt.

Bereis China u per (hogesnelheid) trein

Gezien de enorme omvang van China, bereist u het land het beste per (hogesnelheid)trein of maak gebruik van het uitgebreide netwerk van binnenlandse vluchten. Een (privé)rondreis door dit veelzijdige land behoort eveneens tot de mogelijkheden.

China vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Meer informatie?

Contactformulier | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten